Allt rullar på

Bouppteckningen är klar nu. 
Jag och min äldsta syster har haft mycket tät kontakt om allt och lite till. 
När det började närma sig överblick på bouppteckningen bestämde vi att ses hemma hos mamma, vi hade telefonkontakt med vår andra syster att hon kunde vara med digitalt för att inte behöva komma upp bara för att titta på några papper . 
Vi sa att varje helg under hela september var vi andra upptagna med kalas eller resor . 
Det struntade vår syster i och åkte upp ändå . 
Hon kom oinbjuden på ena kalaset, där min systerdotter högt säger att hon inte vill ha henne där . Piinsamt!
Planen var att efter det kalaset skulle vi ta med mamma till oss för att sedan kunna följa med på nästa kalas , men jag hade inte hjärta att ta med henne när syrran var här. 
Mamma blev besviken men men..
Måndagen kommer och vi träffas alla för att titta på pappren och jag tar upp hur arg jag blev när hon säger att min dotters pappa inte är familj , men hon påstår att anledningen till att hon inte tycker om honom är för något han tydligen gjorde för 30 år sedan.. 
långsint eller vad??
Dagen efter ska hon åka tåget hem och låter då mamma följa med, utan giltig biljett på ena tåget och helt utan biljett på det andra . 
Samt utan sin rullator . 
Jag var så arg så jag formligen kokade. 
Ringer och skäller ut henne och på frågan om hon inte har fattat att mamma är dement får jag svaret att- ja hon är ju lite glömsk…
Nu gick allt bra, ingen tilläggsavgift på ena tåget och hon fick hjälp ombord och att köpa en biljett på det andra tåget . 
Hon tog en vanlig taxi hem genom att hon inte klarade av att boka färdtjänst. 
Hon var mycket trött och hade ont i benen genom att hon inte haft med sig någon rullator . 

RSS 2.0